scirocco.ro forum
forumul entuziastilor Scirocco/Corrado din Romania
 
SearchSearch Private messagesPrivate messages MemberlistMemberlist ProfileProfile Log inLog in RegisterRegister 
www.scirocco.ro logo

cutie gen 02A???

 
Post new topic   Reply to topic    scirocco.ro forum Forum Index -> Tehnic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AB-33_WOB



Joined: 21 May 2007
Posts: 187
Location: cluj-napoca / alba-iulia


car: -mk1 SCIROCCO G60 KOMPRESSOR
license_no: AB-33-WOB

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 11:14 pm    Post subject: cutie gen 02A??? Reply with quote

exista cumva la primele corrado, passat sau golf3 cutii gen 02A cu timonerie pe cablu iar sistemul de "citire" a vitezei sa nu fie electronic ci pe cablu ca la cutiile 020???

_________________
calitate nu cantitate, performantza nu exuberantza....TUNING nu STYLING!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
bugtuner



Joined: 30 Oct 2007
Posts: 63
Location: arad


car: -
license_no: -

PostPosted: Wed Jun 25, 2008 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

Passat B3 din 89 a unui prieten avea asa ceva, pe motor de 1.8 injetie. Timoneria pe cable bowden si calbu kilometraj clasic din sarma spiralata.
Back to top
View user's profile Send private message
AB-33_WOB



Joined: 21 May 2007
Posts: 187
Location: cluj-napoca / alba-iulia


car: -mk1 SCIROCCO G60 KOMPRESSOR
license_no: AB-33-WOB

PostPosted: Wed Jun 25, 2008 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

care e ideea: avand mecanica de G60 nu am vitezometru functzionabil (bordul fiind de rocco mk2). sa rezolv problema se poate prin doua feluri
ori pun bord compatibil, ori curie cu vitezometru pe cablu.......asta e dilema. acum problema ar fi daca cutia aia de passat 1.8 tzine.....nu prea cred..
ms de raspuns

_________________
calitate nu cantitate, performantza nu exuberantza....TUNING nu STYLING!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
bogdan



Joined: 20 Dec 2007
Posts: 45



car: -
license_no: -

PostPosted: Thu Jun 26, 2008 1:20 am    Post subject: Reply with quote

Merge sa-i pui cablu fara probleme si pe 02a ( rotita dintata de culoare rosie, nu verde k are alta calcatura). Eu am g60 cu cutie de KR , cod 2Y cu cititor electronic k i-am pus digifiz. Cititorul e de corrado, piese dintata este identica cu cea de la cablul clasic. Te complici cu bordul...
Back to top
View user's profile Send private message
AB-33_WOB



Joined: 21 May 2007
Posts: 187
Location: cluj-napoca / alba-iulia


car: -mk1 SCIROCCO G60 KOMPRESSOR
license_no: AB-33-WOB

PostPosted: Thu Jun 26, 2008 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

stai putzin ca nu pricep. mie mi se parea ca cititorul de pe 02a nu e la fel (ca aspect/dimensiune) cu cel de pe 020. deci mi se parea ca nu pot baga cablul de pe cutia vechi.....nu mai shtiu sincer exact cum e dar asha shtiu ca nu prea seamana piesele.... shi eu am pus digifiz da nush de ce mama drak am ars...doua. mergeau dupa care s-au ars brusc...pe undeva poate intra tensiune.....deci in alta ordine de idei, daca scot cititorul de pe cutia de corrado pot sa bag un calbu de vitezometru de pe o cutie 2y sa zicem?

_________________
calitate nu cantitate, performantza nu exuberantza....TUNING nu STYLING!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
pinnochio



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 334
Location: timisoara


car: -2 buc scirocco 1
license_no: TM-23-XXX

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 3:21 pm    Post subject: Reply with quote

Very Happy daca ar fi posibil asa ceva atunci mi-as pune si eu pe rocco 1 cutia de g 60 care sta in garaj.credeam ca e complicat,dar dupa ceea ce am mai citit pe aici,parca mai prind curaj Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
AB-33_WOB



Joined: 21 May 2007
Posts: 187
Location: cluj-napoca / alba-iulia


car: -mk1 SCIROCCO G60 KOMPRESSOR
license_no: AB-33-WOB

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

stai putzin sa mai aflam una-alta, au shtiu ca nu se poate....

_________________
calitate nu cantitate, performantza nu exuberantza....TUNING nu STYLING!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
bogdan



Joined: 20 Dec 2007
Posts: 45



car: -
license_no: -

PostPosted: Sat Jun 28, 2008 10:04 pm    Post subject: Reply with quote

Pinochio e masochist, cred...Ce motive ai avea sa-ti pui cutie de G60 pe un motor aspirat (banuiesc)? In plus, ti-ar trebui si volanta de g60( care are o tona in raport cu volantele de mk1) pt k difera modul de actionare al ambreiajului si cel mai nasol, trebuie modificat suportul cutiei de viteze pe mk1. Aaa..si in plus, la g60 actinarea parghiei este hidraulica, nu mecanica ca la mk1. Treaba e realizabila, dar cu ce te- ajuta?Mai mult te-ar ajuta sa adaugi un motor g60 la cutia ta din garaj...
Back to top
View user's profile Send private message
retro
Moderator


Joined: 18 May 2007
Posts: 1442
Location: Sibiu- Brasov


car: coupe
license_no:

PostPosted: Sun Jun 29, 2008 10:15 am    Post subject: Reply with quote

paicutia lui din garaj e de g60... Confused n'am inteles eu, n'ai inteles tu, sau exprimarea e de vina?
cum faci de postezi de 2 ori acelasi lucru? la inceput am crezut ca vad eu dublu, mi'am zis ca e nasol cu incalzirea globala, dar vad ca si pe topicul asta... Laughing Wink

_________________
https://www.facebook.com/33uac
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
pinnochio



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 334
Location: timisoara


car: -2 buc scirocco 1
license_no: TM-23-XXX

PostPosted: Sun Jun 29, 2008 12:04 pm    Post subject: Reply with quote

nu stiam de cutie ca este de g 60 pana am aflat de la Tristan aici pe forum.am achizitionato impreuna cu un motor cu injectie mecanica.un prieten le-a dat jos de pe un corrado.motorul cred ca este de 112 cai.ptr rocco-ul meu va fi destul.am privit cutia mai atent si: surpriza! vitezometrul este pe cablu! suportul cutiei va fi cea mai mica problema,in timpul liber me ocup cu diferite constructii matalice.o problema va fi timoneria care este pe cablu.la momentul potrivit am sa caut una sa cumpar.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pinnochio



Joined: 04 Aug 2007
Posts: 334
Location: timisoara


car: -2 buc scirocco 1
license_no: TM-23-XXX

PostPosted: Sun Jun 29, 2008 12:35 pm    Post subject: ... Reply with quote

oare la ce foloseste chestia neagra de plastic de pe cautator?are si o mufa electrica! oare este contactul ptr mersul inapoi?care aprinde lampile albe?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
AB-33_WOB



Joined: 21 May 2007
Posts: 187
Location: cluj-napoca / alba-iulia


car: -mk1 SCIROCCO G60 KOMPRESSOR
license_no: AB-33-WOB

PostPosted: Mon Jun 30, 2008 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

deci, vreau sa zic ca mor de nervi, avia ashtept sa dau o fuga pana la service-u unde e campata coaja, sa vad cum e treaba.....daca se poate sa bag cablu ala de la cutia 020 shi sa fie ok i sa ma urasc de.....

_________________
calitate nu cantitate, performantza nu exuberantza....TUNING nu STYLING!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    scirocco.ro forum Forum Index -> Tehnic All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group